Serà aquest cap de setmana força intens per als jugadors del Rugby Tarragona, perquè totes les categories del club es desplacen arreu de Catalunya per a disputar partits, a excepció del Primer Equip que juga a casa. Fins i tot l’Escola dels Voltors es traslladarà a Lleida el dissabte per a participar en la trobada d’escoles que organitzen els de la Terra Ferma conjuntament amb els Spartans de Granollers i el CR Tarragona. El mateix dissabte, els S14 viatgen a Sitges per jugar amb els alevins del Garraf a les 12,30 h del migdia; els S16 jugaran amb els Carboners a Terrassa a les 16 h de la tarda i els S18 ho faran a les 13,30 h a La Foixarda amb els Gòtics. 

El Primer Equip sènior jugarà al camp del Complex Educatiu el dissabte a les 15 h, esperonat per sumar algun punt als sis que té en l’actualitat, davant el CR Martorell, equip que ha perdut els tres partits jugats des que va arrencar la fase de classificació. Els nois d’Hervé Boulais intentaran escalar alguna posició a la taula de classificació si aconsegueixen guanyar el partit als del Baix Llobregat.

Diumenge 23 d’octubre el Reus Deportiu sènior torna a jugar a casa a l’estadi de la capital reusenca contra l’Anoia RC. Recordem que la setmana passada van jugar també a casa amb els Carboners de Terrassa que es van endur la victòria per només 1 punt.

El mateix diumenge els Old Vultures del Rugby Tarragona viatjaran a Sitges per a participar en el Torneig de Veterans que organitzen els del Garraf de les 10 del matí a les 14 h del migdia.