El S14 o alevins del Rugby Tarragona jugaven aquest migdia a Sitges el partit corresponent a la segona jornada de la seva recent estrenada lliga. Recordem que aquesta temporada és el primer cop que aquesta categoria estrena lliga, ja que fins ara s’havien considerat Escola de Rugby. Després de la victòria de fa dues setmanes a casa amb els Spartans de Granollers, els joves Voltors han hagut de tastar avui l’amarg gust de la derrota. Ho llegim a la crònica del seu entrenador, Àlex Satué:

“Què puc explicar? El primer dels tres partits més complicats que tenim en aquesta primera fase s’ha saldat amb un resultat molt dolorós. Però el pitjor no ha estat el resultat, sinó l’actitud que els nois han demostrat en el camp, ja des de l’escalfament, i l’error dels tècnics que no hem sabut reconstruir l’ànim necessari.
Al davant hem trobat un equip ordenat, ben estructurat, amb control dels espais i amb la velocitat i intensitat necessàries per a un partit de rugbi. La mateixa que hem mostrat nosaltres en altres ocasions, però que avui ens hem deixat a casa…
El terreny entollat i una pilota relliscosa ens ha obligat a canviar d’estratègia i intentar un joc curt, de contacte, per mirar de guanyar metres, però hem mostrat una cara feble, perdent la pilota en els placatges, arribant tard en totes les fases del joc i sense recol·locar les nostres línies, deixant espais lliures per al joc a la mà del Sitges.
Al final, un dolorós 105-0 que espero que no afecti massa als nois, però que els faci pensar i recapacitar sobre l’actitud a tenir en un terreny de rugbi, bé sigui en l’entrenament, o bé sigui en els partits.
Seguirem treballant i millorant, convençuts que aquest equip té molt rugbi per donar, però que hem de seguir lluitant i treballant perquè surti a la superfície.
El dimarts tots a entrenar!!!”