Gran espectacle de rugbi ens ha donat aquesta tarda el Primer Equip del CRT,  que sortia al camp amb el pack de forwards format per Abdel, Miquel, Roberto, Dani, Xavi Beltrán, Quim, Agus i Plegue; la línia formada per Juanda, Martu, Mati, Pau, Jammin, Oscar i “Patas”. De suplents, Roberto, Rocky, Firmo, Iñigo G., Jere, Joaco i Charly.

El marcador l’obria el Tarragona després d’una jugada entre les 10 i 22 contraries dels tres quarts, on el centre del CRT, en Mati, entrava a tota velocitat verticalment trencant la línia de defensa contràra, i donava continuïtat a l’Agus després de fixar una marca.

Als 14 minuts, després d’alguns errors en atac per part dels Voltors, el CR Martorell jugava un penal a la touch a 7 metres de lingoal local, que després d’un maul ben format assajaven i quedaven dos punts per sota en el marcador.

El CRT era clarament superior. En el minut 15 l’Agus recuperava i passava gairebé instantàniament una pilota en el terra al xaval recentment ascendit de les categories inferiors, en Quim, que ha fet els moviments perfectes: ha rebut la pilota a tota velocitat, ha impactat amb tota la seva potència, ha fixat les marques i ha estirat el braç per deixar la pilota preparada al Patas que venia reclamant-li l’ovalada als crits de .. Quim! Quim!, en Patas ha agafat la pilota a tota velocitat, ha continuat l’atac, ha fet un sprint des de mig camp fins a l’ingoal contrari i ha plantat la pilota sota pals.

El Tarragona seguia jugant bé, però amb alguns errors en l’atac. Al minut 27 en Dani recuperava una pilota en les 22 contràries, atacava pel costat tancat i en Patas entrava novament a tota velocitat i feia el seu segon try pel costat esquerre del camp.

El joc continuava i en el minut 34 i aprofitant la pausa del joc per una melé, ha entrat en Juaco per Juanda i Higlander Rocky per en Miquel. L’scrum era guanyat pel CRT i jugat pel costat esquerre del camp, la pilota arribava a les mans de l’Oscar amb camp obert per davant i com era d’esperar, acabava en assaig després d’una magnífica carrera, que ja és habitual cada vegada que es dóna una d’aquestes situacions amb aquest jugador. La primera part es tancava amb un marcador de 26 punts per al local contra 5 del visitant.

El joc en la segona part arrencava amb diversos canvis per part de l’equip local que marcava una clara diferència física amb l’equip visitant. Després d’una pilota perduda per part dels tres quarts contraris, en Pau li clavava una puntada a l’ovalada i la ficava gairebé dins de les 22 contràries i obligava als tres quarts a continuar la seva acció ofensiva.

Després de guanyar la possessió de la pilota i continuar l’atac amb una elegant continuïtat del joc entre les urpes d’alguns Voltors, en Jere fixava la seva marca i obria el joc a un Quim que entrava amb ganes de try i augmentava l’avantatge pel Tarragona. A partir d’aquí, el joc del CRT, ha continuat sent més organitzat en defensa que en atac, encara que el resultat no ho demostri.

El 15 lila s’ha dedicat a elaborar un bon joc a la mà, buscant els espais oberts i aprofitant la velocitat de l’Oscar i d’en Patas. Cal ressaltar també que el 10 dels Voltors s’ha fet passar les ganes de marcar fent dos assajos entrant a pura velocitat en atac. En definitiva una bona tarda de rugbi a Tarragona, i un merescut resultat per a aquests Voltors que buscaran seguir volant alt en els pròxims partits.

Matias Segura