Els Old Vultures, avui hem estat presents al 1r Torneig de Veterans de Sitges. Érem 14 jugadors, només 14, però amb unes ganes tremendes de passar-ho bé i deixar ben amunt el pavelló dels Old Vultures. I així ha estat.

El dia ha acompanyat. Els equips participants, amics fenomenals, hem après molt, hem gaudit. Malauradament, el nostre company Galleta ha tingut problemes amb el genoll i no ha pogut acabar el Torneig. Segur que no serà res greu. Endavant, company, que et volem veure aviat als entrenaments. Avui, I després de molt pocs entrenaments, el nou vingut Ernest, ha estat a punt de fer la seva primera marca. Dic que ha estat a punt perquè l’hi han faltat dos pams. L’hem de felicitar, això no és gaire freqüent. Endavant Ernest, esperem grans coses de tu!

Després hem tingut un molt bon tercer temps i farem menció expressa al Leo Roca, que ha estat guardonat amb el trofeig de Veterà D’Or. No puc resistir-me a donar el llistat de jugadors: Joaquín ,Galleta, Sergi, Juanma, Leo Roca, Fernando, Joan, Magí, Dani Roca, Juan A., Ernest, Edu Ruiz, Mati i Jordi B.

Senyors, jugadors, companys, simpatitzants, aficionats, juguem bé, però ens falta entrenar tots junts. Amb el potencial que tenim, i ara que tenim entrenadors compromesos, és el moment d’entrenar el màxim possible de jugadors. 

Leo Roca