Aquest cap de setmana del 5 i 6 de novembre totes les categories del CR Tarragona tenen partits de lliga, a excepció dels S18, que disputaran un amistós a casa  contra INEF Lleida el dissabte a les 13,30 h. A les 15 h serà el Primer Equip qui jugarà el partit corresponent a la cinquena jornada de la fase prèvia de DHC a casa contra GEiEG; un partit crucial per als Voltors que avui ocupen el cinquè lloc de la taula amb 11 punts, dos partits guanyats i dos perduts. Sens dubte, els homes d’Hervé Boulais intentaran obtenir un bon resultat que els mantingui en la part superior de la graella. No serà aquesta tasca fàcil perquè els gironins van tercers amb 15 punts i només han perdut un partit dels quatre jugats. De fet, les pròximes jornades seran complicades per als tarragonins que hauran de lidiar amb Castelldefels, BUC B i Barça B, equips que ocupen posicions superiors a la dels Voltors, a excepció dels del BUC amb qui estem frec a frec.

També el dissabte els equips S14 i S16 es desplaçaran a Sant Cugat per jugar amb els de La Guinardera. En canvi l’Escola del Rugby Tarragona es quedarà a casa aprofitant que s’organitza una Jornada de Portes Obertes entre les 11 i les 13,30 h del matí  amb l’objectiu de mostrar el nostre esport als nens i nenes de Tarragona.

Diumenge  6 de novembre el Reus Deportiu viatjarà fins a Mataró per disputar a les 12 del migdia el partit corresponent a la quarta jornada amb l’equip B dels locals. Els roig i negre, amb 7 punts i una cinquena plaça a la taula, podran esgarrapar algun punt més si aconsegueixen guanyar als mataronins que són els darrers.