El pròxim cap de setmana dels 12 i 13 de novembre serà força intens per als components dels diferents equips del Club Rugby Tarragona. El dissabte l’Escola dels Voltors es desplaçarà al camp de la SantBoiana per participar en una trobada d’escoles que organitzen els del Baldiri Aleu i en la qual participaran també l’escola dels Químic ER.

S14, S16 i S18 juguen a casa; els alevins a les 11 h amb Castelldefels RUC, els infantils també amb CRUC a les 12,15 h i els cadets s’enfrontaran amb Cornellà RC a les 13,30 h.

El Primer Equip sènior es desplaçarà a Barcelona per jugar a La Foixarda a les 15 h amb el BUC B. Després de la històrica victòria de la setmana passada a casa contra GEiEG els Voltors ocupen el quart lloc de la taula amb 15 punts i el BUC B el 6è amb 13; serà aquest un partit de forta transcendència també per als tarragonins que no poden abaixar la guàrdia si volen continuar a la part alta de la graella i optar a jugar a la DHC.

El diumenge a les 11 h el Reus Deportiu jugarà al Complex Educatiu amb Santa Coloma RC. El Reus ocupa el cinquè lloc de la classificació amb 12 punts, i si continua amb aquesta progressió, té moltes possibilitats de jugar a Primera Catalana.