El CR Tarragona començava el partit corresponent a la sisena jornada amb el BUC B a La Foixarda i ho feia amb el 15 inicial format per Juanca, Joel, Abdel, Dani V, Xavi, Jere, Quim, Agus, Juanda, Martu, David C, Plegue, Mati, Charlie, Marc Patas i com a suplents Roberto, Rocamora, Otger, Paco, Dani C, Joaco, Oscar i Pau.
Durant la primera part del partit els Voltors, tant en atac com en defensa, van mostrar un joc organitzat, amb moltes pilotes jugades per la davantera i poc joc desplegat pels tres quarts. La indisciplina va castigar al Tarragona durant tot el partit amb diversos cops en contra que o bé feien retrocedir diversos metres guanyats o eren transformats en tres punts per l’equip local.
Va ser en la segona part del partit on els Voltors aprofitaren la superioritat numèrica gràcies a l’expulsió d’un davanter del BUC i es posaven per davant amb un punt. Era el moment del partit del Tarragona, jugant amb un home de més, i creant un bon joc ofensiu. Lamentablement no es van saber aprofitar les oportunitats. Males desiciones preses i errors en la defensa que van generar un cop en contra en les nostres 22 van ser els principals factors d’una amarga derrota per dos punts en l’últim minut.

Matias Segura