Un partit transcendent serà el que aquest dissabte 26 de novembre a les 16 h es jugui a Can Vinader entre els Voltors del Rugby Tarragona i el Castelledefels RUC. A només dues jornades de l’acabament de la fase prèvia de la DHC, els Voltors del Primer Equip sènior, se la juguen, i molt, enfrontant-se amb un dels colíders de la competició, que juntament amb Químic, encapçala la graella amb 30 punts. No ho tindran fàcil els tarragonins que amb els seus 21 punts i la desitjada cinquena posició lluitaran de valent per mantenir-la.

Serà un dissabte viatger pels de Tarragona perquè les categories inferiors juguen totes fora de casa excepte el Sub18 que, a les 13,30 h, s’enfrontarà amb el Sant Cugat al camp de rugby del Complex Educatiu. Tant els Sub14 com els Sub16 jugaran a La Teixonera contra el Barça, els primers a les 13 h i els segons a les 13,30 h.

El Reus Deportiu també juga el dissabte a les 17,30 h amb el Begues RC al camp dels del Baix Llobregat; un partit que d’entrada no es preveu massa complicat per als roigs i negres que ocupen la cinquena posició de la classificació amb 12 punts, mentre que els del Begues en porten 5.

L’Escola dels Voltors viatja també aquest dissabte a La Feixa Llarga per participar en la trobada d’escoles que organitza RC Hospitalet i en la que també hi seran els de Rugby Sales Viladecans.