Els Voltors de Tarragona van aconseguir aquest cap de setmana la classificació automàtica per jugar a la Divisió d’Honor Catalana, després de vèncer a domicili al capdavanter, el CRUC de Castelldefels.

El partit es va jugar sota condicions meteorològiques adverses que no afavorien, a priori, el joc a la línia característic del Tarragona, fet que van compensar demostrant perquè són l’equip amb menys punts encaixats de la lliga.

Va començar bé l’encontre, amb el Tarragona jugant i estrenyent en el camp contrari, però al cap de 9 minuts eren sancionats amb cop de càstig que el rival va jugar per melé per aconseguir els primers 5 punts després d’una sortida de terceres. Diversos cops de càstig posteriors deixaven un 8-6 pels de Castelldefels, fins que en el minut 37, el capità Voltor, Mati, marcava a la banda per arribar al descans amb avantatge Voltor, 8-11.

Després de la represa, el mateix Mati, en el minut 41, va creuar una puntada llarga per a Óscar, que va caçar l’oval al vol per augmentar el marcador a un prometedor 8-16. Tot venia de cara per als visitants quan una targeta groga deixava amb un jugador menys als locals, encara que això els va servir per treure orgull davant del seu públic, que no els va deixar d’animar en cap moment i que va tenir un comportament exquisit davant els rivals, i retallar a 15-16 el marcador després d’un assaig transformat sota pals.

Plegue era expulsat 10 minuts i el partit es complicava, però en Pau va tornar a marcar en el minut 67 per deixar un tens 15-24 que acabaria en el definitiu 22-24 pels tarragonins.

L’equip titular va estar format per Juanca, Yoel, Abdel, Dani V, Quim, Xavi, Marcel, Agus, Juanda, Pau, Oscar, Mati, Martu, Charlie i Patas. Com a suplents foren convocats Jere, Rocamora, Lucas, Roberto, Plegue, Eloi, Jammin i Paco.