Agenda plena altre cop per als jugadors del Rugby Tarragona aquest primer cap de setmana de desembre en què juguen totes les categories, a excepció del Primer Equip, que té jornada de descans després de guanyar el dissabte passat a casa del líder, Castelldefels RUC, i situar-se a la cinquena posició de la classificació cosa que li garanteix jugar la pròxima fase de la lliga a la Divisió d’Honor Catalana. 

Al camp de rugby del Complex Educatiu jugaran els S14 i els S16 amb Gòtics RC a les 13,30 h i a les 14,45 h respectivament. Amb anterioritat, d’11 a 13 h l’Escola haurà fet l’entrenament dels dissabtes i la naixent Secció de Touch organitza una Jornada de Portes Obertes entre les 11,30 h i les 13 h per donar a conèixer aquesta modalitat que cada cop té més adeptes sobretot entre els pares i mares de jugadors.

Els S18 són els únics que es desplaçaran per jugar, i ho faran a Sitges, per disputar amb els locals de Santa Bàrbara el partit corresponent a la setena jornada, a les 14, 30 h, un partit important en què els de Tarragona lluitaran per aconseguir rascar algun punt i continuar ocupant el cinquè lloc que els donaria el passaport per jugar a Primera Catalana.

I diumenge serà el torn del Reus Deportiu que jugarà a casa (camp del Reus Deportiu) contra el líder del seu grup, el RC Hospitalet a les 12,30 h del migdia. Els roig i negre hauran de treballar de valent i sumar algun punt més als 12 que tenen per mantenir la cinquena plaça de la graella.