Això està canviant i es comença a notar en els nois. Des del moment que hem quedat per muntar el camp, l’actitud dels jugadors era de més concentració. Al vestidor es comença a notar el que hem estat repetint durant tots els partits anteriors, que el partit comença abans del xiulet de l’àrbitre. Un vestidor en ordre, un escalfament progressiu i seriós, la xerrada prèvia i el passadís de l’escola i dels pares per sortir al camp han fet que surtin més endollats.
El joc ha anat de menys a més, en els 10 primers minuts ja portàvem dues marques en contra, però han començat a jugar, a tenir possessió, a guanyar les melés i les touches. El joc estàtic era nostre.
Però tot i millorar en la pressió, seguim fallant en els placatges en cursa, situació al camp i en deixar entrar als contraris per les nostres línies sense aturar-los en moltes ocasions. Amb això hem arribat a un 0-41 a la primera meitat.
La segona ha estat molt diferent i hem pogut veure indicis del joc que sabem fer. Pressió, avançar amb la pilota, grans placatges defensius… i per fi la primera marca en molt de temps. El joc ara sí que era nostre, hem arribat més cops fins a la seva 22 però al final un 7-68 que indica que alguna cosa està canviant.
El millor del partit, veure la cara d’alegria dels jugadors amb la marca i posterior transformació, semblava que haguessin guanyat el partit. Cosa que de ben segur passarà aviat.
Un tercer temps fantàstic gràcies als pares que hem gaudit junt amb el Gòtics veient com el S16 guanyava. Seguirem treballant!!!

Àlex Satué