El pròxim dissabte 10 de desembre, després de la jornada de descans i  de la victòria a casa del Castelldefels RUC, que va suposar l’ascens directe a la DHC, els Voltors del Rugby Tarragona jugaran a les 15 h al Complex Educatiu el darrer partit de la fase de classificació amb els Spartans de Granollers, que són els penúltims de la taula; un partit que es preveu poc complicat per als Voltors que s’estrenaran a la DHC el 17 o 18 de desembre, conjuntament amb els equips ja classificats que són: Químic ER, GEiEG, CRUC, Sant Cugat B, Sitges, INEF Lleida, Gòtics i 2 més que poden ser Barça C, Manresa o CEU.

El mateix dissabte al Complex Educatiu, però a les 12,30 h, els Voltors S18, afrontaran la penúltima jornada de la fase de classificació amb el Químic ER; un partit que es preveu molt disputat entre ambdós equips que estan a només 1 punt un de l’altre.

A partir de les 11 h del matí l’Escola dels Voltors celebrarà a casa una trobada amb les escoles del Rugby Sant Quirze i el combinat ACME. A les 10 h es jugarà un amistós amb els S14 amb els jugadors del Martorell RC i a les 13,45 h els S16 faran també un amistós amb els infantils del Castelledefels RUC.