Avui poso títol a la crònica perquè s’ho comencen a creure.
Dissabte vam jugar contra un equip d’equips, fet amb jugadors de diversos clubs com el Martorell, l’Anoia, el Castellar i l’Esparreguera, amb jugadors ràpids en les individualitats, però als qui vam superar en fases de joc. En ser un partit amistós, vam estructurar 3 parts de 20 minuts.
Les primeres dues parts van tornar a ser per oblidar. Amb contínues errades en placatge que els deixava entrar i vam acabar-les amb un 15-32 en contra. La tercera part, i amb aquesta em quedo, va ser totalment diferent. No sé si va ser la xerrada del descans, que van veure que podien, o què, però el joc va canviar. Més jugades a la mà, incursions amb la pilota, més placatges… Van començar a jugar com saben i no van cometre errades. La pilota sortia ràpida dels rucks, guanyaven melés i touches i van arribar les marques. Al final un marcador incert, 41-42 per uns o 41-47 per altres… Tant és!
Em quedo amb el canvi de joc a la tercera part que ens segueix fent creure en el camí que estem fent i la feina de cada setmana. Aquesta setmana esperem sorteig i seguirem treballant.
 
Àlex Satué