Últim partit de la fase prèvia de classificació entre els Voltors de Tarragona i els Spartans de Granollers el que es va disputar ahir al camp de rugby del Complex Educatiu.
El Tarragona sortia amb la confiança de tenir la classificació assegurada per jugar a la Divisió d’Honor Catalana i enfrontar-se a un dels últims del seu grup, i es va notar en la primera part, quan al cap de quinze minuts el marcador reflectia un preocupant 5-10.
Els Voltors van començar a centrar-se a partir d’aquest moment, convençuts de la seva superioritat, i en una arrencada de picardia, en Juanda, va obrir ràpidament a la mà un cop de càstig a favor perquè en Patas anotés l’empat. El mateix Patas, 5 minuts abans de la mitja part, portava al descans als locals amb un avantatge de 20-10.
La segona part va afermar el joc d’atac dels Voltors, que en el minut 47 ja estaven 27-10, i que en el 52, després d’una espectacular jugada d’en Quim, que va caçar un touch en la línia de 22 contrària, i en trobar-se sense suport dels seus companys es va llançar cap a la línia d’assaig contrària sense ser placat: 34-10.
Joaco va anotar també més tard, i en Pau, just abans d’un últim assaig dels Spartans per acabar el partit 55-17.
Pel Tarragona van jugar Juanca, Beltrán, Abdellah, Villacampa, Quim, Jere, Agus, Jose, Costana, Pau, Martu, Óscar, Jamaina, Patas, Serres, Otger, Firmo, Eloi, Pepmi, i Fina amb l’assistència de fisio.

José Antonio Lahuerta