Aquest diumenge a les 12,30 h del migdia i al camp de rugby de La Foixarda, els Voltors del Primer Equip jugaran el seu primer partit a DHC contra Gòtics RC. El CR Tarragona serà el segon any consecutiu que milita en la competició de més alt nivell a Catalunya, la Divisió d’Honor Catalana. Els seus rivals seran Químic ER, Sant Cugat B, Barça C, Sitges, Castelldefels, GEiEG, CEU i INEF Lleida, equips amb alguns dels quals els Voltors ja s’han enfrontat en la fase prèvia de classificació, com el Sant Cugat o el Castelldefels. No ho tindran fàcil, però, els homes de Jason Randell, encara que amb la tenacitat que caracteritza als Voltors, intentaran mantenir un lloc mitjà a la graella, fita important a causa de l’alt nivell competitiu dels equips.

El mateix diumenge però a Reus i a les 12 del migdia el Reus Deportiu s’estrenarà a Segona Catalana contra els Crancs de l’Osona RC. Els seus oponents en aquesta categoria seran el SEL Vilanova, CRUC B, Carboners Terrassa, Badalona, Químic B, BUC B, Mataró i BER C.

El dissabte totes les categories inferiors tenen competició encara que fora de casa. Els S14 s’estrenaran a Segona Catalana jugant a Vilanova a les 13,30 h amb el SEL Vilanova. També jugaran el seu primer partit a Segona Catalana els S16 que jugaran a La Foixarda a les 12,30 h contra Gòtics RC. Els S18, en canvi, jugaran l’últim partit de la fase prèvia contra Barcelona Enginyers a la Mar Bella a les 15 h del migdia. Aquests Voltors S18 tenen moltes possibilitats de jugar a Primera Catalana en ocupar la quarta posició de la graella.