El partit jugat aquest diumenge a La Foixarda començava amb un Gòtics ofensiu, jugant pilotes ràpides en les nostres 22 que han provocat un cop de càstig al minut 8 de la primera part que obria el marcador 3-0. Es reprenia el partit i el Tarragona començava a atacar i generava un altre cop de càstig en el partit que en Martu empatava xutant a pals des de gairebé mig camp; el Tarragona es reorganitzava i començava el seu joc.  L’equip local perdia la pilota i els pròxims 20 minuts es jugaven amb el Tarragona atacant en camp del Gòtics.

En una jugada en què els Voltors recuperaven la pilota i obrien a la línia, en Mati trencava la defensa i deixava al CR Tarragona jugant a pocs metres, després d’algunes fases en Jere sumava 5 punts més al marcador. Els Voltors continuaven amb una bona defensa que permetia jugar en camp contrari i després d’una melé i una jugada assajada de la línia, fixant marques i atacant en profunditat, l’Oscar entrava a pura velocitat trencant marques i assajant per sumar 5 punts més que en Martu convertia en 7. El Gòtics descomptava amb un assaig abans d’acabar la primera part i tots dos equips se n’anaven al vestuari.

Al començament de la segona part, gràcies a una jugada de línia, deixava al Tarragona amb 13 punts d’avantatge en el marcador. La segona part es jugava amb un atac agressiu dels Voltors encara que amb diversos errors defensius que els feia perdre diversos metres per cada cop de càstig comès. Una groga per a en Xavi B deixava al Tarragona durant 10 minuts jugant amb un jugador menys. Tot i així, una defensa organitzada i un afilat atac, deixava el marcador  en 10-30. Quant faltaven 7 minuts el Gòtics descomptava amb un try per errada defensiva, que deixava la primera victòria a DHC al Tarragona per 15-30. Gran debut del jove equip en el seu primer partit de DHC.

Mati Segura

Equip titular: Abdel, Xavi B., Juanca, Dani, Quim, Plegue, MArcel, Agus, Juanda, Pau, Oscar, MAti, Jere, Charlie, Martu.

Suplents: Roberto, Xavi S, Costana, Jammin, Lucas, Eloi, Firmo, Pepmi.