Segona jornada de Divisió d’Honor Catalana per als Voltors, que es van enfrontar en el Complex Educatiu de Tarragona al Barça C dissabte passat 14 de gener de 2017.

Els locals van sortir al camp molt agressius i motivats, convençuts de quedar-se els punts en joc, malgrat que el Barça triés camp i decidís jugar la primera part amb el vent en contra, un factor que seria decisiu al final de l’encontre.

El Tarragona pressionava en defensa en el què s’ha convertit en el punt fort aquesta temporada, aconseguint que els visitants no poguessin anotar en cap moment a la primera part, malgrat haver tingut als Voltors contra les cordes en diferents moments del partit; els barcelonins van arribar a escassos metres, quan no centímetres, de la línia d’assaig dels de Tarragona, però la fèrria defensa ho va impedir, i fins i tot va aconseguir retornar al seu camp al XV del Barça gràcies als placatges d’en Mati i la picardía d’en Quim, patejant pilotes perdudes i posar en problemes als visitants.

La segona part va començar amb un 3-0 per al Tarragona, i el vent en contra. Amb el factor climàtic a favor del Barça i el desgast sofert en el primer temps, els de Tarragona van jugar la seva segona carta guanyadora, la de la banqueta, però la mala fortuna amb les lesions d’en Pepmi, amb un fort cop a les costelles, en Mati amb el coll tocat i l’Abdel, amb problemes en el genoll i que ja havia estat canviat en la primera part, al costat dels problemes en un ull que afectaren a l’Otger a causa d’un fort cop, es van fer notar i la qualitat dels jugadors barcelonins va fer la resta, per emportar-se el partit i els 5 punts. El resultat 3 a 28.

José Antonio Lahuerta