Després de l’ensopegada que van patir els Voltors el dissabte passat 14 de gener al camp de rugby del Complex Educatiu davant el Barça C, colíder de la lliga conjuntament amb INEF Lleida, els nois de Jason Randell s’enfrontaran, també en dissabte (21 de gener) i a les 15 h de la tarda, amb el Sant Cugat B, que ara com ara ocupa el setè lloc de la graella, mentre que el Tarragona és el sisè, amb un punt més. Els Voltors provaran de sumar algun punt per acostar-se una mica més al lloc més cobejat de la taula, la banda alta, que assegura arribar a playoff. És possible que sigui un partit disputat perquè els de la Guinardera tenen els mateixos motius que els tarragonins i saben que la defensa del Tarragona no és fàcil de superar tal com va quedar palès en el partit de la setmana passada contra el Barça C.

El mateix dissabte i també al camp del Complex Educatiu, els Voltors S18, jugaran el primer partit de l’any i a Primera Catalana amb el RC Hospitalet a les 13,30 h del migdia, prova de foc per als Voltors cadets que compten amb els efectius justos per afrontar aquesta competició.

El Reus Deportiu, que milita a Segona Catalana, jugarà el primer partit del 2017 a casa a les 13h contra el Badalona RC. Els roig i negre hauran de donar-ho tot per intentar pujar alguna posició de la taula en la qual ara ocupen el 7è lloc amb 1 punt, mentre que els badalonins van quarts amb 5 punts.