Segona derrota dels Voltors a Divisió d’Honor Catalana, aquesta vegada davant el Sant Cugat B, en el Complex Educatiu de Tarragona, novament sota un fort vent que no va afavorir gens el joc a la mà dels locals.

El Tarragona va sortir fort al terreny de joc, agressiu en defensa, com és habitual, i cometent gran nombre de faltes des del principi, encara que el domini de la touch va compensar en part la pèrdua de metres ocasionada.

En el minut 13 els visitants estaven amb un avantatge de 0-7, però l’Óscar, aprofitant la seva velocitat va aconseguir escapar-se entre els defensors per a anotar un espectacular assaig des de mig camp i empatar en el marcador i arribar a la mitja part, després de respectius cops de càstig anotats, 10-10.

En la segona part el desgast físic del primer període va fer mossa, baixant el rendiment dels de Tarragona, cometent nombrosos errors a la mà, al que es va sumar el clar domini en la lluita per la melé del Sant Cugat; al cap de 4 minuts del reinici posaven als barcelonins amb un avantatge de 17-10, però els Voltors van aguantar fins al minut 26, quan en Marcel va ser sancionat amb 10 minuts per un placatge perillós. Dos minuts després, una melé entrava fins a la cuina del Tarragona, veient augmentar el desavantatge a 10-24, que es convertiria en 10-31 quan els locals van ser sancionats amb un assaig de càstig perquè els visitants s’emportessin el punt bonus a casa. En Patas traient orgull, anotava l’últim assaig del partit per deixar en 17-31 el marcador final.

Alineació: Juanca, Xavi. Yoel, Dani V, Quim, Marcel, Jose, Agus, Juanda, Pau, Oscar, Mati, Jere, Marc, Martu. Suplents: Roberto, Rocamora, Costana, Joaco, JAmmin, Firmo, Lucas, Eloi.

José Antonio Lahuerta