El proper dissabte 21 de març, encetant la primavera, els Voltors tenen partits de lliga en totes les categories des de S16 fins al Primer Equip sènior, els dos primers a casa, i l’últim a Castelldefels. A les 13h els infantils S16 jugaran el partit de la sisena jornada de la lliga de Segona Catalana contra UE Santboiana; els tarragonins ocupen el tercer lloc de la taula amb 22 punts (5 partits jugats i 4 guanyats), mentre que la SantBoiana està al desè lloc amb 5 punts.

A les 14,30 jugaran els cadets S18 contra Sitges el partit de la vuitena jornada de la lliga de Primera Catalana; els Voltors encaren aquest partit amb molta positivitat després d’haver aconseguit la primera victòria d’aquesta segona fase de la lliga contra Barça rugby. Set punts separen un equip de l’altre i tres posicions dins la taula en què el Sitges té el quart lloc i el Tarragona el 7è.

A les 16h a Can Vinader, seu del Castelldefels RUC, el Primer Equip sènior disputarà la novena jornada de la lliga de Primera Catalana, tot i que el Tarragona només ha jugat set partits, així és que la taula actualment l’encapçalen els Spartans de Granollers amb 8 partits jugats i 34 punts. L’expulsió dels Taus i la sanció al Santa Coloma han fet capgirar la classificació que encapaçalaven els Voltors dirigits per Hervé Boulais que porten una trajectòria impecable en aquesta segona fase ja que dels set partits jugats només n’han perdut 1.

Pel que fa a L’Escola del Rugby Tarragona aquest dissabte es desplaça a Sant Boi per participar en la Jornada d’Escoles juntament amb UESantBoiana i CEU.

El diumenge 22 de març el Rugby Tarragona organitza la I Voltor’s Spring Race que consistirà en una cursa de muntanya per equips per Vilaplana (Baix Camp) amb l’objectiu de fomentar el treball en equip i la companyonia. La jornada acabarà amb un dinar de germanor.

Amb aquesta iniciativa s’estrena la nova Secció Excursionista del Rugby Tarragona coordinada per Albert Frisach.