Després de la derrota a casa el passat dissabte contra el segon equip del Sant Cugat RC, els sèniors del Rugby Tarragona, afronten un nou repte aquest dissabte 28 de gener a Can Vinader, on jugaran contra els de Castelldefels RUC a les 16h. En aquesta quarta jornada de lliga els Voltors intentaran emportar-se el partit i sumar, per fi, algun punt que els permeti escalar a la graella. Els rivals van vuitens amb quatre punts i els Voltors ocupen la setena plaça amb només 5 punts.

El mateix dissabte però a les instal·lacions de la Mar Bella el sènior del Reus Deportiu jugarà a les 19 h contra els Enginyers. Els roig i negre també ocupen la setena posició de la classificació de Segona Catalana després d’haver perdut el diumenge passat a casa contra Badalona. Una victòria no aniria gens malament a l’equip que assoliria una millor plaça per a intentar optar als playoff.

També estaran en competició els Voltors S16 que jugaran el partit corresponent a la segona jornada a Segona Catalana amb la UE SantBoiana al seu camp a les 16 h. D’altra banda, els S18, que tenen jornada de descans després del partit jugat i perdut contra Hospitalet Rc el dissabte passat a Primera Catalana, jugaran un amistós amb una expedició de jugadors irlandesos, concretament del Malahide RFC a les 13,30 h al camp de rugby del Complex Educatiu.

L’Escola dels Voltors organitza també aquest dissabte a partir de les 10 h una de les trobades d’escoles promogudes per la FCR. Aquest cop viatjaran fins a Tarragona els infants dels Gòtics RC i els del combinat CATCEN (Catalunya Central) que faran partidets fins al migdia amb els Voltors de l’Escola del Rugby Tarragona.