Tercera derrota dels Voltors a la Divisió d’Honor Catalana, aquesta vegada contra el Castelledefels RUC a Can Vinader, partit a priori decisiu per a classificar-se i optar als play-off.

El Tarragona va sortir al camp amb errors en la defensa que van fer que els de Castelldefels s’avancéssin en el marcador amb un 10-0 al minut 7, i malgrat els intents dels Voltors per acostar-se al marcador amb una transformació de cop de càstig d’en Patas (10-3), els reiterats errors en defensa i les faltes van seguir durant la primera meitat de l’encontre provocant que els de Tarragona se n’anessin al descans amb el negatiu resultat de 21-3.

Al començament de la segona part, veient la difícil situació en la qual es trobaven els nois d’en Jason Randell, els Voltors van decidir fer un gir al partit  i corregir els errors en defensa, cosa que els va portar a seguir acostant-se al marcador (21-9), però les faltes van fer acte de presència i en els minuts 19 i 24 van ser sancionats en Plegue i l’Eloi, deixant en alguns moments només 13 Voltors al camp, cosa que propicià un altre assaig dels de Castelldefels en el minut 27 i un marcador de 28 a 9. En els següents minuts el Tarragona tiraria d’orgull i després del bon joc de mans i la reincorporació d’en Plegue al camp, en Martu aconseguiria fer assaig en el minut 31 (28-16), i amb la tornada de l’Eloi, l’Oscar anotaria marca en l’últim minut per deixar el marcador final en 28-21 i un punt bonus ofensiu per als Voltors, que a manca d’alguns resultats per la suspensió de partits ahir dissabte per inclemències meteorològiques, deixen als Voltors en una provisional penúltima posició.

Equip titular: Abdel, Xavi, Yoel, Dani V, Quim, Costana, Marcel, Molins, Juanda, Pau, Oscar, Mati, Jere, Patas, Martu. Suplents: Roberto, Paco, Firmo, Serres, Plegue, Jammin, Lucas, Eloi.

Yassir Lahyani