El primer equip sènior dels Voltors juga a Tarragona aquest dissabte 4 de febrer de 2017 a les 15 h. Els liles afronten un partit important, la victòria del qual els pot suposar allunyar-se de les últimes posicions de la graella, i donar-los encara l’oportunitat de jugar els play-off de la Divisió d’Honor Catalana. De 4 partits jugats, els tarragonins n’han perdut tres, i n’han guanyat un. El rival d’aquesta setmana és el Químic ER, que amb 7 punts, ocupa el sisè lloc de la taula, mentre que els Voltors, amb sis, la novena. Hauran d’esforçar-se els nois d’en Jason Randell per aconseguir guanyar als barcelonins que, com els Voltors, només han guanyat un partit dels 4 jugats fins ara a la DHC.

Dissabte però a les 13,30 h els joves Voltors S14 juguen a casa contra CRUC el partit corresponent a la quarta jornada de Segona Catalana de la categoria. Tant els S16 com els S18 viatgen a Barcelona per jugar els primers (Segona Catalana) a les 17,30 h amb UE SantBoiana i els segons (Primera Catalana)  a les 17 h a La Foixarda contra Gòtics. També l’equip sènior del Reus Deportiu juga el dissabte a les 16 h a Can Vinader contra el Castelldefels RUC B, un partit ajornat corresponent a la segona jornada de la lliga de Segona Catalana en què militen els roig i negre; és previsible que sigui aquesta una bona oportunitat per als del Reus d’anotar algun punt i escalar alguna posició des del vuitè lloc que ocupen a la taula.

D’altra banda, diumenge 5 de febrer i al camp de rugby del Complex Educatiu els Old Vultures del Rugby Tarragona han organitzat un amistós amb els Kings Pebrots a partir de les 11 h del matí.