Derrota a casa dels Voltors davant el Químic ER aquest dissabte passat en el Complex Educatiu de Tarragona. Els jugadors d’en Jason Randall van sortir amb molta agressivitat com és habitual en ells, però amb poc control, la qual cosa es va traduir des del primer minut en continus cops de càstig que van penalitzar als locals amb metres enrere i anotacions a pals que fet i fet van ser definitives.
En el minut 2, en Marcel va sortir en fora de joc en pressionar un ruck, que es va traduir en el 0-3 inicial, però va ser el mateix jugador que en el mateix tipus de jugada va aconseguir que el Tarragona guanyés la possessió dos minuts més tard, perquè en Quim anotés després d’una elaborada jugada de l’Óscar que va tenir continuïtat després de ser placat. Arribà el 7-3; es va donar la volta quan el mateix Óscar va realitzar un placatge perillós que va ser aprofitat pels rivals per buscar la touch i després del servei, anotar el seu únic assaig del partit i posar-se en 7-10 en el minut 15. Amb prou feines 10 minuts més tard, Yoel placava a un contrari però com que no es va apartar va ser sancionat amb cop: 7-13.
El Químic es trobava còmode, aprofitant els errors i ànsies dels Voltors, i es va permetre el luxe d’anotar tres punts més de drop, encara que gairebé al final de la primera part l’Abdel va aconseguir blocar una puntada de peu perquè l’Agus anotés després de perseguir l’oval i arribar al descans amb un ajustat 14-16.
La segona part, malgrat el canvi de la primera línia del Tarragona i l’entrada de l’Eloi per a calmar el partit, va continuar amb els mateixos problemes de falta de disciplina i primer en Martu, i després en Jere, van ser castigats amb targetes grogues. El Tarragona no va tornar a anotar, però els visitants van ampliar la diferència fins al 14-25, negant el punt bonus defensiu als Voltors.

Equip titular: Abdel, Xavi B, Yoel, Dani V, Quim ,Mati, MArcel, Agus, Juanda, Pau, Oscar, Martu, Jere,  Joaco, Patas. Suplents: Juanca, Serres, Rojas, Eloi, Costana, Paco, Plegue, Jammin.

José Antonio Lahuerta