El Primer Equip dels Voltors té jornada de descans aquest cap de setmana després d’haver perdut a casa el passat dissabte contra Químic ER, derrota que els ha deixat en el penúltim lloc de la taula amb sis punts. La pròxima setmana els homes de Jason Randell viatjaran a Girona per jugar amb el GEiEG el partit corresponent a la sisena jornada de DHC. Les categories S16, S18 i S14 tenen també jornada de descans que coincideix amb la celebració del Campionat Autonòmic de Seleccions S16,S18 i S20.

Però en el camp de rugby del Complex Educatiu el dissabte al matí a partir de les 11 hi haurà rugby, en aquest cas formatiu, perquè l’Escola dels Voltors jugarà amb els nens i nenes del Rugby Badalona que viatjaran a la nostra ciutat.

El diumenge al matí, també es podrà veure rugby a Reus, perquè el combinat Reus Deportiu-Voltors jugarà el partit corresponent a la cinquena jornada de la lliga de Segona Catalana. Els roig i negre ocupen el setè lloc de la classificació amb 6 punts i el Quimic B el vuitè amb 5 punts; sens dubte serà un partit disputat, la victòria del qual aniria molt bé als reusencs per escalar algun lloc més a la taula.