Serà aquest dissabte 18 de febrer i a les instal·lacions del GEiEG de Girona a les 16 h quan els Voltors del Primer Equip sènior tornin a la competició de DHC per jugar un partit transcendent, el corresponent a la sisena jornada de la lliga, amb els gironins que, a només 2 punts dels tarragonins, van cuers de la taula amb una trajectòria calcada a la dels Voltors: cinc partits perduts i 1 guanyat. Esperem que els homes de Jason Randell, després de la jornada de descans, hagin carregat suficientment les piles i els ànims per afrontar aquest encontre amb ganes, com de ben segur també l’afrontaran els del GEiEG.

El mateix dissabte, però a La Foixarda, el combinat Reus Deportiu-CR Tarragona jugarà a les 15 h amb BUC C el partit corresponent a la sisena jornada. Els roig i negre ho tindran força complicat amb els de la samarreta negra de Montjuïc, ja que aquests ocupen el 3r lloc de la taula i els de Reus el vuitè.

Els S18 viatgen a Sant Boi per jugar a les 12,30 h amb els cadets de la UE SantBoiana i els S16 juguen a casa a les 11,30 h contra Hospitalet RC. Els cadets tarragonins, que militen a Primera Catalana, afronten la tercera jornada de la lliga amb 2 partits perduts i cap punt encara, mentre que els infantils, que juguen a Segona Catalana, han guanyat 2 partits i n’han perdut un, i s’enfronten al cuer encara que, com sabem, tot és possible en un camp de joc.

Els S14 es desplacen a terres gironines el dissabte per jugar un partit avançat amb els Senglars de Torroella de Montgrí a les 11 h del matí del diumenge 19 de febrer.