Els Voltors van visitar aquest cap de setmana al GEiEG de Girona, on esperaven confiats treure un bon resultat per recuperar la confiança perduda després de les últimes derrotes sofertes.

L’equip va viatjar minvat d’efectius, però amb convicció, i al cap de quatre minuts en Mati va donar un avís del que els del Tarragona es proposaven, en escapar-se entre la línia defensiva local per passar la pilota a l’Óscar, que a punt va estar d’anotar el primer assaig; no va poder ser, però poc després va poder celebrar-ho, quan aquesta vegada en Pau va ser el que en rebre una pilota netejada pel GEiEG, es colava i la hi passava a l’Óscar perquè es posés el 0-7 al marcador després de la transformació d’en Patas.

El mateix Patas va fer també el seu assaig, quan en Jere va treure ràpidament una pilota en propi camp per obrir a la línia després de passar per en Marcel. 0-14 en el minut 15 i tot de cara, però de nou va sortir la pitjor del Tarragona i l’Agus era expulsat en el minut 25, fet que el GEiEG va aprofitar poc després per retallar i anar-se’n al descans amb un marcador de 5-14.

De tornada, amb quinze jugadors en la segona part, els Voltors van estrènyer per ampliar el seu avantatge i primer en Pau, i després en Quim, van aconseguir fer marca i que en el minut 53 hi hagués un solvent 5-24 en l’electrònic. Tan tranquil·litzador, que el Tarragona va abaixar la guàrdia i va veure com un dels pilars del Girona s’escapava de tots els placatges per anotar sota pals en el minut 64, i tot seguit una altra errada defensiva en l’ala tarragonina permetia un altre assaig local en el 65. Sorpresa a la graderia, plena de gom a gom de jugadors del sub14 tarragoní i de les seves famílies que s’havien desplaçat per animar al seu primer equip, amb el 19-24. En el minut 66 l’Eloi era expulsat per un absurd placatge retardat, i nou avantatge numèric local que va tornar a aprofitar el GEiEG per anotar el 26-24 definitiu, quedant-se 5 punts pel Girona i 2 pel Tarragona, que va tornar al seu niu amb el punt bonus ofensiu i el defensiu.

José Antonio Lahuerta