Aquest cap de setmana es va començar a preparar fa unes setmanes quan els amics dels Senglars de Torroella van tenir la primera gran idea i ens van proposar pujar dissabte i jugar diumenge, per gaudir del cap de setmana. Com no podia ser d’altra manera, els pares de seguida es van apuntar, i d’ells va sorgir la segona gran idea, anar a veure al Primer Equip en el seu partit amb el Geieg i com no podia ser d’altra forma no vam passar desapercebuts, pancartes, perruques morades i molts ànims que els nostres sèniors van percebre des del terreny de joc.
La tercera gran idea va ser el programa que ens van preparar els amics de Torroella, la gran rebuda que ens van donar a l’Ajuntament l’alcalde, el primer tinent d’alcalde, el regidor d’esports… Un bon sopar i una cloenda del dia a l’antiga sala de ball veient un partit de la jornada passada del Sis Nacions.
Ara, la gran idea d’aquest cap de setmana l’han tingut els jugadors que ens han donat el millor partit de la temporada jugant amb l’equip líder de la categoria. Un partit que tot i el resultat, no ens mostra com ha anat. Hem sortit a jugar, oblidant-nos de guanyar, deixant pressions als vestidors i per primera vegada des de fa setmanes, com un equip. Els nostres han mostrat la seva millor cara, dominant els rucks i les melés, obrint bé a la mà, amb placatges… Però per alguna cosa els Senglars són líders… Un molt bon trident format pel seu clau, el seu mig de melé i el mig d’apertura han fet la seva feina i un gran partit.
Però el joc del Tarragona ha anat de menys a més, amb un últim quart de partit espectacular, del que fa afició. I que han culminat amb una gran marca de conjunt, amb treball de tots, i que ha fet que tot el públic, local i visitant s’aixequés aplaudint i cridant.
Al final, 76-7. Felicitacions de part de l’àrbitre, dels tècnics del Torroella i dels pares que han gaudit com mai, i uns nois que han tornat a casa satisfets i convençuts que poden fer molt més. I de ben segur ho faran  i aviat.

Àlex Satué