L’últim dissabte del mes del febrer de 2017 arriba carregat de rugbi a casa nostra perquè són tres les categories que disputaran jornades de lliga al camp de rugby del Complex Educatiu de Tarragona. Els primers a sortir al camp seran els S14 que jugaran a les 11 h del matí amb els Spartans de Granollers; a les 12,30 h seran els S18 que disputaran la quarta jornada de lliga de Primera Catalana amb Sitges RC. A les 15 h el Primer Equip sènior intentarà recuperar-se de la sotragada soferta a Girona la setmana passada davant GEiEG, on els Voltors van perdre per 2 punts; el partit serà amb el CEU, i tot i que pràcticament no hi ha opcions a jugar els play-off, això no vol dir que els liles intentin obtenir un bon resultat.

El mateix dissabte, però a les 14 h, el combinat Reus Deportiu-CR Tarragona jugarà a Reus el partit corresponent a la setena jornada de Segona Catalana amb els Carboners de Terrassa.

L’única categoria que viatja aquesta setmana són els S16 que es desplaçaran fins a la Mar Bella per jugar amb els Enginyers a les 12 h. També l’Escola dels petits Voltors anirà a Vic per participar en la trobada que organitzen els Crancs d’Osona amb el CATCEN, Sant Cugat, CRUC i Tarragona.