Aquest dissabte 25 de febrer els Voltors van rebre al CEU a casa per enfrontar-se en un partit que, d’entrada, se sabia que seria difícil, però en el qual s’esperava obtenir un resultat positiu amb l’objectiu de donar l’empenta final a l’equip. No obstant això des del xiulet inicial que marcava el començament del partit els de Tarragona no van sortir prou concentrats i això es va veure, tant des de fora, com des de dins del camp.

Va ser un partit en el qual es va realitzar un treball defensiu molt bo, però per contra, les ànsies per sortir a placar es convertien en un cúmul de cops de càstig que van afavorir a l’equip rival, el qual es va veure beneficiat amb fins a tres jugadors més durant gairebé 10 minuts de la segona part.
Malgrat això els locals van seguir buscant la victòria, raó per la qual, la diferència en el resultat final va ser de només una marca a favor dels visitants (19-24).
Els jugadors de Jason Randell es troben a la recta final de la lliga de DHC però seguiran treballant per posar en pràctica els nous sistemes de joc de cara a la pròxima temporada.

Equip titular: Abdel, Roberto, Juanca, Dani, Quim, Pleguezuelos, Marcel, Agus, Juanda, Martu, Mati, Pau, Jammin, Oscar i Patas. Suplents: Otger, Eloi, Paco, Xavi B, Rojas, Juaco, Eric.

Jere Santiago