Serà aquest pròxim dissabte 4 de març a les 15 h en què els Voltors del Primer Equip sènior jugaran al camp de Santa Bàrbara a Sitges, el partit corresponent a la penúltima jornada de DHC contra els locals, el Sitges RC. Els homes de Jason Randell van cuers en la classificació amb 9 punts després d’haver perdut tots els partits jugats menys un; els de Sitges, en canvi ocupen el sisè lloc de la taula amb 18 punts i tenen opció a jugar els play-off, fet que pot provocar que surtin al camp amb moltes ganes de derrotar als Voltors.

L’equip combinat Reus Deportiu-CR Tarragona disputarà també el mateix dia 4 a la Mar Bella i a les 16 h el partit de la setena jornada de la lliga de Segona Catalana amb Barcelona Enginyers, partit que pot ser molt disputat perquè només un punt separa ambdós equips de la taula; els Enginyers van novens amb 5 punts i el Reus, vuitè amb 5.

Els alevins del Tarragona viatgen també dissabte, però a Vic, per jugar amb el combinat Catalunya Central a les 11, 45 h el partit que correspon a la setena jornada. L’Escola dels petits Voltors no viatja aquesta setmana encara que entrenarà en horari habitual d’11 a 13 h al camp de rugby del Complex Educatiu de Tarragona.

El diumenge 5 de març els Old Vultures del Tarragona han preparat un partit amistós amb els Taurons, els veterans del Rugby Badalona a les 12 h al qual seguirà un Tercer Temps de forquilla com és habitual.