Aquest dissabte 11 de març els Voltors del Primer Equip sènior disputaran a casa l’últim partit corresponent a la vuitena jornada de la lliga de Divisió d’Honor Catalana en la qual varen entrar amb bon peu, guanyant el primer partit contra Gòtics, però que no ha donat els resultats esperats de classificar-se per als play-off. Tot i així, els homes de Jason Randell, potser sense la pressió de no jugar-s’hi res, s’enfrontaran a les 15 h de la tarda amb els gairebé imbatuts INEF Lleida que ocupen el segon lloc de la taula liderada pel Barça C. Els Voltors acaben amb aquesta jornada la seva presència a DHC per a concentrar tots els seus esforços en la pròxima temporada.

Aquest dissabte també tenen partit al camp de rugby del Complex Educatiu els Voltors S14 que jugaran a les 11 del matí contra CEU i els infantils S16 que ho faran a les 12,30 h amb Sant Cugat.

L’Escola dels Voltors viatjarà a Castelldefels per participar en la trobada d’escoles amb els locals, Castelldefels RUC, l’escola del BUC i la de L’Hospitalet.

El diumenge 12 de març el combinat Reus Deportiu-CR Tarragona viatja a Vilanova per disputar amb el SEL el partit de la vuitena jornada, la penúltima de la lliga de Segona Catalana a les 11 h del matí.