Un altre bon partit, però aquesta vegada amb un equip molt semblant a nosaltres. L’encontre amb el CEU l’esperàvem molt igualat. Tot i que ja havíem jugat al principi de temporada amb un resultat a favor d’un CEU molt superior en aquell moment.

El dissabte ens presentàvem amb 18 jugadors, amb baixes diverses, però amb una bona alineació. Tot i això, el CEU s’avançà al primer quart amb un assaig sota pals després d’un inici igualat amb bon joc, però una errada els va permetre entrar. Tot i això, vam insistir i aconseguir el primer assaig. Després va ser un seguit seu i nostre en què la diferència no era gran. Però les primeres dues exclusions de la temporada ens van fer patir més del que tocava. Malgrat això vam arribar a l’últim minut amb 5 punts de diferència després d’un assaig i amb la possibilitat en rebre la pilota d’una última jugada, però una errada li vàrem donar la pilota al CEU amb la mala sort que ens van fer l’últim assaig per a deixar el 24-36 final.
Molt bones sensacions finals i convençuts que cada dia aquest equip va a més, i la felicitació de l’entrenador del CEU pel canvi de l’equip resultat de la feina feta. Ara a preparar els dos pròxims partits que seran molt complicats i durs però que de ben segur lluitaran.

Àlex Satué