El pròxim dissabte 25 de març tindrà lloc l’esdeveniment de l’any del Rugby Tarragona: la XIII Trobada d’Escoles de Rugby Ciutat de Tarragona. En aquesta nova edició de La Trobada participaran 12 escoles de rugby d’arreu de Catalunya i País Valencià que són: Rugby Club Sitges, Futbol Club Barcelona, Rugby Club La Vila (Alacant), Castelldefels Rugby Union Club, Badalona RC, INEF Lleida, UE SantBoiana, Santa Coloma RC, Barcelona Enginyers Rugby, Club Rugby Valencia, Sant Cugat RC i Club Rugby Tarragona. Un total de 628 jugadors des de S6 fins a S12, i 106 entrenadors, que s’aplegaran al Complex Educatiu de Tarragona d’aquí a sis dies.

13 subcamps de rugby es repartiran entre els tres camps que compta la instal·lació per donar acollida a tots els partits entre les diferents categories i clubs; en concret 6 equips de Sub6, 16 de Sub8, 19 de Sub10 i 18 de Sub12.

Al llarg de la jornada, que començarà a les 9 del matí, hi haurà un servei permanent de restauració al Complex Educatiu de Tarragona, on es podran adquirir refrescos, entrepans i cafès que ajudaran a passar les hores als infants i joves participants i a les seves famílies. Hi haurà també la botiga de La Trobada on es podran comprar articles de marxandatge del Club Rugby Tarragona. No mancarà tampoc la zona d’esbarjo per als més petits: inflables, tallers de treballs manuals i maquillatge. A les 13 h i a les 15 h hi haurà masterclass de zumba. A primera hora de la tarda serà el moment del comiat i el lliurament d’obsequis als clubs participants.