cadets cruc1Aquest cap de setmana del 8 i 9 de novembre continua la competició al Rugby Tarragona. El dissabte jugaran a casa, a les 15,30, els infantils contra Quimic ER el partit corresponent a la cinquena jornada de la lliga S16, en la que els tarragonins ocupen el cinquè lloc de la classificació amb 10 punts, i els del Quimic el setè amb 6 punts.

El mateix dissabte 8, però al camp de La Guinardera del RC Sant Cugat, i a les 12,30h del migdia, els cadets del Tarragona disputaran amb Sant Cugat B el partit  de la sisena jornada de la lliga S18 on ocupen el tercer lloc amb 16 punts; els de Sant Cugat ocupen el 6è amb 6 punts.

El diumenge 9 a les 12 del migdia els sèniors del Rugby Tarragona jugaran el partit de la setena jornada de la lliga de Divisió d’Honor Catalana contra Santa Coloma RC. Els Voltors, inclosos dins el Grup A, ocupen actualment la banda baixa de la classificació, el setè lloc i amb 9 punts, cosa que dificulta poder classificar-se en la primera divisió, tot i que encara no està tot perdut a quatre jornades de finalitzar la primera fase.