El partit d’aquesta setmana ens tocava contra un dels millors de la categoria, Sitges RC que es presentava amb molt bons resultats en els seus partits anteriors.
El fet de jugar després de la XIII Trobada d’Escoles Ciutat de Tarragona ens feia una mica de por, sobretot que els nois no sortissin prou concentrats. Però ben al contrari, un escalfament seriós, amb bona actitud, era el preludi del millor començament de la temporada. Al cap de 7 minuts arribava la primera marca en una acció de murri. Poc després marcà el Sitges, però amb reacció immediata nostra, minut 15 i dominàvem 12-5. Després d’això el Sitges ha començat a jugar com sap, i amb errades nostres de posició i placatge han anat anotant fins al definitiu 12-48.
Aquest resultat difereix molt del primer partit en què ens van guanyar de forma estrepitosa, avui hem jugat. La veritat és que ens han posat difícil fer els canvis perquè tots es mereixien jugar, amb l’actitud i les ganes que han mostrat.
Agrair especialment al Sitges el fet que s’hagin desplaçat fins a Tarragona, en un partit que tocava a casa seva i que, per circumstàncies hauríem hagut de jugar la setmana passada, en especial a l’Stephan.

Ara, a preparar el pròxim partit de competició amb Sant Cugat.

Àlex Satué