Aquest dissabte 8 d’abril els Voltors S18 viatgen a La Feixa Llarga al camp de L’Hospitalet RC per jugar ales 12,30 h el partit de play-off que durant  aquest cap de setmana disputaran alguns equips per a determinar les posicions de la 5a a la 8a. Recordem que els cadets del Rugby Tarragona han competit a la lliga de Primera Catalana en aquesta segona fase de la temporada i han quedat els darrers amb només 1 punt a la classificació.

El mateix dissabte viatjaran al camp del Cornellà RC els Voltors S14 que jugaran el penúltim partit de lliga de Segona Catalana amb l’AR Lycée Français a les 12 del migdia. Mentrestant, al camp de rugby del Complex Educatiu de Tarragona, es jugarà un amistós S12 amb l’École de Rugby du Canigou a les 12 del migdia; una bona oportunitat d’intercanviar experiències i joc amb els amics de la Catalunya Nord.

El diumenge 9 d’abril els veterans del Tarragona, els Old Vultures, viatgen fins a Vilanova per a jugar un amistós amb els veterans del SEL Vilanova a les 12 del migdia.