#fundaciobonanit

El mes de gener vàrem rebre la visita del director de la Fundació Bonanit de Tarragona, Antoni Coll, qui es desplaçà fins al camp del Complex Educatiu per recollir els productes d’higiene personal que es varen recollir durant el dinar de Nadal del club. La Fundació Bonanit es dedica des de l’any 2006 a donar cobertura i atenció integral a les persones sense llar i en situació de desemparament.

#antananarivo

Un veterà del nostre club, Ricardo Rivero va mobilitzar als Old Vultures, els veterans del Rugby Tarragona, i entre tots varen adquirir i enviar pilotes i diverses samarretes del Rugby Tarragona a infants d’Antananarivo (Madagascar).

#amblamuntanyeta

El dilluns 11 d’abril va tenir lloc l’acte de lliurament d’una grua de l’empresa Aidmoving especialitzada en productes per a persones amb problemes de mobilitat, que ha estat finançada en bona part amb la recaptació solidària que es va dur a terme durant la XII Trobada d’Escoles de Rugby Ciutat de Tarragona, gràcies a la venda de determinats articles de merxandatge del Club Rugby Tarragona.

#jovepromesaesport

El 6 de maig a la Universitat Rovira i Virgili va tenir lloc l’acte de Reconeixements Esportius de la demarcació de Tarragona, adreçat a les Joves Promeses de l’Esport Tarragoní. Organitzat pel Consell Català de l’Esport i la Secretaria General de l’Esport a Tarragona es tracta d’un homenatge i un reconeixement al col·lectiu d’esportistes en edats compreses entre 15 i 18 anys, que durant l’any 2015 van assolir alguna fita esportiva com  ara quedar campions de Catalunya en la seva modalitat, fer pòdium en un campionat d’Espanya, participar en un campionat europeu o del món,  o fer podi en una competició internacional. El voltor Pau Moreno Escoda va estar guardonat en aquest acte, per haver quedat  tercer en la seva categoria (S18) l’any 2015 en el Campionat Autonòmic de Seleccions.

#pedaleaporlainclusion

El 9 de juny l’equip de Promoció del Rugby Tarragona va estar duent a terme una activitat amb el Centre d’Educació Especial Estela de Tarragona. La iniciativa partí de Diego Dunjó, entrenador de l’equip de rugby inclusiu del BUC i promotor de la iniciativa Pedalea por la Inclusión. En Diego va sortir de Barcelona, va fer parada a Gavà i Castelldefels, Tarragona i acabà a Cullera, on va tenir lloc el Festival Internacional de Rugbi Inclusiu. L’objectiu d’aquesta acció no era altre que convèncer a la població que el rugbi permet la seva pràctica a tothom, tingui la condició que tingui, pels valors que inculca a totes les persones que hi juguen: respecte, disciplina, integritat i solidaritat.

#xarxa turisme esportiu

El Club Rugby Tarragona ha estat convidat a formar part de la Xarxa de Turisme Esportiu a la demarcació de Tarragona, un projecte impulsat per l’Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, amb la col·laboració de la Fundació Tarragona 2017 i el suport tècnic del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci. La Xarxa de Turisme Esportiu pretén afavorir l’establiment de relacions de col·laboració i la creació de producte de turisme esportiu entre els diferents agents del sector del turisme i de l’esport.

#placalcancer

Els diferents equips del club en competició van lluir o samarretes o altres elements roses el cap de setmana del 16 i 17 d’octubre per solidaritat amb la causa.

#latituds33

El dilluns 17 d’octubre es va emetre pel Canal 33 de Televisió de Catalunya el programa Latituds que es va gravar amb els infants i joves de la Fundació Casal l’Amic i el Club Rugby Tarragona per donar a conèixer l’activitat Rugby per a tothom que promou el nostre club des de fa 3 anys. El programa estava dedicat a la pobresa infantil i juvenil, malauradament en creixement.

#noalaviolenciacontralesdones

El 25 Novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, el nostre club, com cada any, es va adherir al Manifest Institucional i del Món de l’Esport que promou la Generalitat de Catalunya.

#movember

Formació d’un equip de Voltors amb bigoti a Movember Foundation i promoció de la campanya al programa #femquepassi de TAC12.

#refugiats Smara

El dijous 15 de desembre es va lliurar a representants del projecte Una Finestra al Món material esportiu per als infants del campament de refugiats sahrauís de Smara (Marroc). El projecte “Una Finestra al Món: intercanvi d’experiències educatives”, arrenca de l’any 2009, i es tracta d’una proposta de sensibilització i educació pel desenvolupament que neix amb la vocació d’apropar dues realitats, la dels nens i nenes de les escoles d’aquí amb la dels nens i nenes de les escoles d’allà. Amb caràcter anual té lloc aquest intercanvi d’experiències educatives amb les 7 escoles del campament de Smara i centres escolars de Tarragona, Barcelona i Lleida.