Una de les accions més significativa pel que fa a la RSC del Club Rugby Tarragona és la col·laboració amb la Fundació Casal l’Amic, entitat amb la qual es va establir un conveni de col·laboració l’any 2013 amb l’objectiu d’apropar el rugby i els seus valors a nens i nenes amb risc d’exclusió social. D’aquesta manera, durant el curs escolar, tots els dijous en horari de 17,30 a 19h de la tarda té lloc un entrenament dirigit per entrenadors i entrenadores del Rugby Tarragona i l’equip educatiu de la Fundació Casal l’Amic amb un col·lectiu de 25 nens i nenes.
Aquesta activitat forma part del programa Rugby per a tothom, iniciativa que ha obtingut diversos premis (Projecte Social Port Solidari de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Guardons de l’Esport de la Fundació Privada Catalana per a l’Esport i el Premi Avriga Fvscvs del Consell Esportiu del Tarragonès).
El projecte Rugby per a tothom. Projecte solidari d’integració d’infants amb risc d’exclusió social mitjançant l’esport. Es tracta d’una forta aposta que el Club Rugby Tarragona ha fet per contribuir a la tasca integradora de la Fundació Casal l’Amic tot facilitant la inclusió dels infants dels barris de ponent de Tarragona en un col·lectiu com és l’Escola de Rugby i el club, oferint-los la possibilitat d’adquirir més habilitats socials, afectives i motrius, contribuint així a la seva formació i ensenyant-los hàbits saludables. Oferim als infants una activitat continuada que els pot ajudar en el seu creixement com a persones i en la seva integració social, donant-los l’oportunitat de participar en tots els entrenaments i activitats socials del club sense que això suposi un cost per a la Fundació Casal l’Amic ni per a les famílies dels infants.

El programa Latituds del canal 33 de Televisió de Catalunya va emetre un ampli reportatge sobre aquest projecte el mes d’octubre de 2016.