Aquest any 2017 s’han instaurat el Premi Joan Franco, a la millor progressió, i el Premi Jerko Labus, al millor jugador de cada categoria. El Club Rugby Tarragona ha volgut d’aquesta manera retre homenatge a aquests dos Voltors que sempre formaran part de la història del nostre Club.

 

JFRANCOJoan Franco Roca (1967-2014)

Jugador del primer equip sènior des del primer partit dels Voltors l’any 1987 contra el Civil Service Rugby (Chiswick, Hounslow, London, England). Ocupava la posició de clau i tenia el sobrenom de “El mahorí” pel seu esperit lluitador i la seva duresa. Va formar part d’alguna junta directiva i amb el seu entusiasme, també va se un dels impulsors dels Olds Vultures.

 

jerkoJerko Labus (1979-2014)

Jugador del primer equip d’origen serbi. Al seu país natal va jugar amb la selecció nacional i amb els clubs RK Mozzart, Žarkovo RK i RK Partizan; també era membre de la Federació Sèrbia de Rugby. A Tarragona va jugar diverses temporades com a tercera clau i era el capità de l’equip. La potència del seu físic i la seva capacitat de superació i lluita arrossegaven a tot l’equip posant-se’l a l’esquena i aconseguint que tots lluitessin fins a l’últim minut. Ha estat un referent per a tots els jugadors que han tingut l’oportunitat de jugar amb ell.

 

 

                             Premis temporada 2017-2018

 

Premi Jerko Labus

millor jugador

Premi Joan Franco

millor progressió

S14 Àngel Domínguez Leo Garreta
S16 Andreu Vila Martina Labata
S18 Sergi Reverter Aleix Reverter
Sènior masculí Quim Culubret Abdellah Bazzine
Sènior femení Anna Jorba Maika Zator
Veterans Raül Quintela David Carrera