Carregat d’activitats de pretemporada arriba el pròxim cap de setmana per als Voltors. La majoria d’equips de tots els clubs juga partits amistosos per tal d’anar escalfant motors de cara a la pròxima temporada que s’iniciarà el primer cap de setmana d’octubre per a algunes categories. 

Així, el dissabte 16 de setembre el camp de rugby del Complex Educatiu hi haurà entrenament de l’Escola de Rugby de 10 a 12 h, seguit de reunió de pares i després “asado” per a la concurrència. També de 10 a 14 h entrenaran els equips S14 i S16. Les categories superiors viatjaran per disputar amistosos; el sènior masculí a Amposta, on el club local, Los Taus, organitza un triangular amb el Tarragona i el Castelló RC a partir de les 17 h. El sènior femení viatja a Castelldefels per jugar també un triangular amb el CRUC i L’Hospitalet a Can Vinader a les 16 h; serà aquest el primer partit que jugaran les noies Voltors del Tarragona a les quals entrena Arkaitz Ibarguen, J.A Lahuerta i Ainoa Rodriguez.

El diumenge 17 i a les 12 del migdia l’equip S18 dels Voltors jugarà a Tarragona un amistós amb l’equip homònim del CR Sant Cugat.