El diumenge dia 8 d’octubre l’equip sènior femení del Tarragona disputava el seu primer partit de lliga vers el Sant Cugat. L’enfrontament es va jugar amb melés pactades, ja que l’equip local només es va presentar amb catorze jugadores.

Amb aquest panorama començava un partit que des del primer minut va ser de clar domini visitant. El primer avís va venir al cap de dos minuts de joc, on el Sant Cugat anava guanyant metres gràcies als errors de placatge de la defensa local, errors que van saber aprofitar, aconseguint fer un assaig als deu minuts de joc. L’equip local no es va arronsar i va començar a fer el seu joc. De mica en mica van anar tancant a les jugadores vallesanes dins del seu propi camp i van començar a dominar el partit. Tot i això, continuaven havent-hi els mateixos problemes de la línia els quals van impedir reduir distàncies al marcador, arribant al descans amb un 0-5 favorable al Sant Cugat.

A la segona part les jugadores vallesanes van sortir molt fortes, aconseguint un segon assaig al minut quatre. La dinàmica, però, va ser la mateixa que a la primera part: les jugadores locals contestaven als atacs rivals amb bons placatges, però a l’hora d’atacar no s’aconseguia rematar la feina. Els minuts van anar passant, i finalment, les marques van arribar: Sílvia, Cristina, Guti i Ouani anotarien un assaig cadascuna, i Marta, molt encertada xutant a pals, deixava el marcador en un 26-10, favorable a l’equip local.

Primer partit de lliga i primera victòria. El següent partit es disputarà la setmana vinent a Barcelona, on s’hauran d’enfrontar amb el C.N. Poble Nou.

Marc Martin