Un altre cap de setmana carregat de rugby es presenta per als Voltors. Aquest dissabte 21 d’octubre només l’Escola viatja fora i ho fa, concretament, a Vic, per participar en la segona trobada d’escoles de la temporada, conjuntament amb el combinat del CATCEN i la UE SantBoiana. Els petits Voltors sortiran ben d’hora de la ciutat per a poder jugar amb els infants d’aquestes escoles.

El mateix dissabte a Tarragona des de les 10 del matí hi haurà partits de totes les categories; els més matiners seran els S18 que jugaran els primers amb Badalona RC, a les 11,30 h ho faran els S14 també amb els badalonins de la seva categoria, i a les 13 h els S16 amb Badalona RC.

A les 16 h tindrà lloc el partit corresponent a la quarta jornada de la fase prèvia de DHCAT dels Voltors amb els Senglars de Torroella. Recordem que el sènior masculí del Tarragona ha guanyat els tres partits disputats fins avui i que ocupa el segon lloc de la graella amb 14 punts.

L’equip sènior femení té jornada de descans a causa del primer partit de la Selecció Femenina del Campionat Autonòmic de Seleccions que tindrà lloc aquest dissabte a les 13 h contra Castella i Lleó al camp de la Mar Bella a Barcelona.