escola selL’Escola del CRT participà dissabte en la primera trobada del curs 2013-2014. A les 8 del matí la comitiva formada per jugadors, pares i monitors sortíem en bus cap a Vilanova i La Geltrú on SEL i CEU ens esperaven. La bona notícia de la jornada era que Alevins i Prebenjamins viatjaven amb els equips practicament al complert. Moltes cara noves entre jugadors i pares que assistiren per primer cop a un partit de rugby.

A les 10h els Alevins van jugar el seu partit contra un combinat SEL-CEU que no van disposar d’efectius suficients. L’equip del Tarragona el van formar Xavier P., Daniel, Xavier E., Hèctor, Àlex, Cristian, Òscar, Xavier S., Ignasi, Ivan, Julie i Xavier M. La inexperiència de la majoria dels jugadors tarragonins no va ser cap inconvenient per a que l’equip jugués ordenat i sense donar pistes que 7 jugadors feien el seu bateig rugbístic. Aspectes com la defensa, les segones fases de joc i la transmissió de la pilota van ser els punts dèbils de l’equip com era d’esperar en una formació novell. El partit se’l van endur SEL-CEU però els nostres van tenir en vàries ocasions l’assaig a tocar. Va ser un bon inici del qual només es poden treure bones conclusions, van lluitar, van posar en pràctica les poques coses que a aquesta alçada de curs han pogut aprendre. Els va faltar el regust d’un assaig però que aviat arribarà.
Cap a les 11:30 va ser el torn dels Prebenjamins, secció que feia anys no disposàvem a l’Escola. Arnau, Àlex A., Diego, Dídac, Luca, Eric, Blai, Àlex M., Leo i Àngel van fer les delícies de l’afició que rodejava tot el terreny de joc. El joc va ser totalment anàrquic encara amb tics de quan eren U8 però ja es comença a veure una mica d’ordre muntant línies en atac de sortida melé i touche, tot i que encara el joc obert és un autèntic festival. Diego, Luca i Éric s’estrenaven com a jugadors de rugby i no semblaven “novatos”. Jugadors, pares, monitors i seguidors vam xalar molt. El resultat, ni el recordem ni ens importa. Això si, assajos va haver pels dos costats i també alguna que altra plantada de pilota abans d’arribar a zona de marca. Gràcies al Vilanova per l’esplèndid tercer temps en acabar la trobada, pels arbitratges força educatius i per la rebuda. Felicitar a tota la comitiva del Rugby Tarragona pel viatge i els ànims cap els nostres.