Tots els equips dels Voltors del Rugby Tarragona, a excepció de l’equip S18 que té jornada de descans, juguen entre dissabte i diumenge a les instal·lacions del Complex Educatiu de Tarragona.

El dissabte 18 de novembre de 2017, a partir de les 10,30 h, el camp de rugby s’omplirà d’infants de les escoles del Badalona RC, de l’Hospitalet RC, del Sant Quirze i de la del Tarragona, que celebraran una de les trobades d’escoles que proposa la Federació Catalana de Rugby per fomentar el nostre esport entre els més petits. A les 15 h el mateix dissabte es disputarà el partit corresponent a la setena jornada de la prèvia de DHCAT entre els invictes Voltors i el Martorell RC. Els nois dirigits per Jason Randell lideren la classificació amb 29 punts mentre que el contrincant ocupa la penúltima plaça. Un partit que, d’entrada, es preveu assequible per als Voltors que podrien revalidar lideratge en cas de victòria.

El diumenge seran tres els equips que jugaran. A les 10,30 h començaran la jornada els nois i noies de l’equip S14 que s’enfrontaran amb el Gòtics RC; tant un equip com l’altre porten 10 punts, encara que els del Mamut tenen una posició més que els Voltors que van tercers. A les 11,45 h seran els S16 els que jugaran amb Gòtics RC; els jugadors tarragonins d’aquesta categoria ocupen el cinquè lloc de la taula amb 4 punts mentre que Gòtics el tercer amb 10. A les 13 h està programat l’últim partit de la jornada amb les noies de l’equip sènior femení que afrontaran el partit corresponent  a la cinquena i última jornada amb les Carboneres de Terrassa. Les noies del Tarragona, que entrena Arkaitz Ibarguen, estan a sis punts de les del Poble Nou que lideren la taula; de ben segur intentaran esgarrapar punts per obtenir un bon resultat i poder jugar a Primera en la pròxima fase.