Ahir dissabte 18 de novembre el Club Rugby Tarragona va jugar el setè partit de la fase prèvia per a la classificació de la Divisió d’Honor Catalana. En aquesta ocasió, el rival va ser el R.C. Martorell al qual van apallissar per 145-0.

Partit sense història el que es va viure a les instal·lacions del Complex Educatiu de la Laboral. La visita de l’equip més dèbil de la categoria presumia una victòria senzilla i,en aquest partit sí, els pronòstics es van complir amb escreix.

L’equip local, gràcies a la lliçó apresa en la setmana anterior, va sortir al camp amb la mentalitat adequada i no es va desendollar en cap moment del partit. El guió a seguir era clar, imposar un ritme alt de partit, concentrar la defensa i traslladar la pilota ràpidament a l’exterior a la zona de superioritat on la velocitat dels tres quarts tarragonins fes la resta. Aquesta bona predisposició dels Voltors i la poca contundència en defensa visitant van permetre un degoteig constant de marques. Fins a 23 assajos es van anotar ahir des del minut 4 fins al 80. Pau Moreno, Óscar Puyo (4), Marc Martín (5), Dani Villacampa (2), Firmo Vives, Marc Martorell (2), Agustín García, Joan Rojas (2), Alejandro Gaite (2), Marcel Olivé i Xavi Beltran (2) van ser els encarregats d’anar augmentant la diferència fins al xiulet final.

En l’aspecte defensiu, és el segon partit d’aquesta temporada en què no es rep ni un sol punt. Ara mateix, el Club Rugby Tarragona és el més anotador i el que menys punts ha encaixat de tot el grup, un balanç perfecte que mirarà d’allargar diumenge que ve a La Guinardera contra Sant Cugat B, un equip que, històricament, no se li ha donat gens bé al conjunt que actualment entrena Jason Randell.

Eloi Boix