Per primera vegada, el dissabte 25 de novembre vàrem jugar amb els veterans del GEiEG de Girona. El nostre equip estava format per: Joan Baldrich, Dídac, Magí, Juanma, David, Friskis, Jordi Monllaó, Ernest, Mario, Andrés, Raul, Eugenio, Artacho, Joaquin, Edu Ruiz, Isidre, Oscar Quintela, Fernando, Joan Rius, Rodri, Oscar Hijosa, entrenador el Dani i sense poder jugar per lesió, el Leo Roca. Total, un grapat de jugadors i especial menció pel Mario i l’Isidre que ha estat el primer partit de la seva vida, només podem dir: bravo, bravo, bravo.

I també una menció especial pels germans Quintela, que per motius de salut feia molt de temps que no jugaven, ben retornats i, a partir d’ara ja no us deixarem marxar.

Els nostres amics de Girona no varen poder venir amb 15 jugadors, pel que els vam aportar un jugador sènior per a completar l’equip. S’ha de dir que són molt bons, juguen molt bé a la mà i es nota que porten el rugby a la sang. Aquesta vegada no vàrem guanyar. Es va fer un gran partit, molt endreçats i en equip tot i que no va ser premiat amb la victòria per falta de sort en els últims metres davant la línia de marca. Però el més important és que tots ho vàrem passar genial, cap lesionat i una jornada més de rugby pels veterans. Ara, toca refer forces, el mes de desembre el dedicarem a millorar tècnica i forma física, i és que el gener hem de visitar als nostres amics de Badalona.

Leo Roca