Dissabte passat 2 de desembre havia de tenir lloc la darrera jornada de la fase prèvia de DHCAT entre el segon de la taula, el CEU, i els líders, els Voltors del Tarragona. I diem, havia, perquè els contrincants van decidir no presentar-se, cosa per la qual els Voltors es proclamaven directament líders invictes d’aquesta fase prèvia de la Divisió d’Honor Catalana, la primera jornada de la qual tindrà lloc d’aqui a quinze dies. Els Voltors, amb 43 punts i nou partits guanyats, encapçalen la graella d’aquesta primera tongada, els segueix el Manresa amb 35 i el CEU amb 30. Aquest dilluns 4 de desembre tindrà lloc el sorteig per a la DHC en la qual els Voltors s’enfrontaran als equips de Manresa, CEU, INEF Lleida, Sant Cugat B, Torroella, Sitges, Químic, Barcelona Blau, Gòtics, GEiEG i Garrotxa.
La resta d’equips dels Voltors, a excepció del sènior femení, van tenir els primers partits de lliga; els S14, que militen a 2a Catalana, van perdre a casa contra Sant Cugat B per una ajustada derrota de 17 a 22; els S16, que jugaven amb el Badalona a 3a Catalana i al seu camp, per manca d’efectius, decidiren no jugar el partit ambdós equips, i els S18, que juguen a 1a Catalana, van perdre a casa amb un contundent 5-43 davant Químic ER.

El dissabte va tenir lloc una nova trobada d’escoles de la FCR en la qual, a més dels petits Voltors, participaren les escoles del Barça Rugby, UE SantBoiana i Liceu Francès de Barcelona; una jornada amb temperatures molt fresques encara que compensada pels somriures dels infants que van acudir a Tarragona a jugar a rugby.