trobada ceuEl passat dissabte 9 de novembre l’Escola del Club de Rugby Tarragona va assistir a la Trobada organitzada pel CEU, dins del calendari de trobades de la FCR juntament amb el BUC.

L’Escola hi va participar amb totes les seves categories (U14, U10 i Minis) amb 23 jugadors i 5 monitors i mares i pares dels nostres jugadors que no van voler perdre la oportunitat de veure’ls jugar.

La jornada va començar amb els partits dels U14 (Alevins) contra l’equip amfitrió (CEU) i el BUC on els nostres jugadors van demostrar les ganes que tenen i la gran evolució que han fet des de l’inici de temporada que es va reflectir en un joc més dinàmic i bons placatges, tot i que al final  el marcador no va ser favorable les sensacions son molt bones i tots vam disfrutar.

Per la seva part, els nostres U10 (pre-benjamins), tot i que ens faltava algun jugador, van jugar el seu primer partit de la jornada contra el BUC, un equip que tradicionalment porta grans jugadors petits, però al que aquesta vegada els nostres van plantar cara i els hi vam posar les coses difícils. Tot i això vam poder disfrutar de jugades de continuïtat, bons placatges i bones marques per part de tots. En el seu segon partit, van jugar amb el CEU un últim partit per acabar la jornada.

I no podem oblidar els nostres Minis, els nostres Petits Voltors que es van estrenar a la trobada amb 4 jugadors i que van participar dels jocs, entrenaments i partidets que les monitores els hi van preparar i s’ho van passar genial. Segur que en voldran més la propera vegada.

Després d’aquesta trobada, l’Escola comença a preparar la propera que tindrà lloc el dia 30 de novembre on acollirem al SEL Vilanova i al Sant Cugat.