Dissabte 13 de gener, els Voltors del Rugby Tarragona, reprenen els partits de competició després de les vacances de Nadal. No ho faran totes les categories, però sí la S14, que juga a casa, a les 11 del matí, el tercer partit de la lliga de Segona Catalana amb el BUC, equip que encapçala la classificació. A les 15 h l’equip sènior s’enfrontarà amb el Manresa RC, en el que serà el segon partit de la Divisió d’Honor Catalana; recordem que els tarragonins van perdre el primer partit a Girona contra GEiEG i que el Manresa també va perdre contra el Barcelona Blau a casa, és a dir que cap dels dos equips ha esgarrapat encara cap punt. Els homes d’en Jason Randell, de ben segur, que sortiran al camp amb moltes ganes després de la treva nadalenca.

El mateix dissabte, l’Escola dels Voltors, es desplaçarà a Sitges per a participar en la trobada d’escoles de la FCR que organitza el club del Garraf i a la qual també s’hi sumaran les escoles de Rugby Hospitalet i Poble Nou.

El diumenge 14 de gener seran els Old Vultures, els veterans del Tarragona, qui es desplaçaran a Badalona per disputar un amistós amb els veterans locals a les 12,30 h del migdia. La resta de categories, S16, S18 i sènior femení tenen jornada de descans.